Skip navigation

Dinochrome is running but it doesn't seem to be talking to

Forum NavigationHome > Forum Index > Tread Marks > Dinochrome is running but it doesn't seem to be talking to
Level 15 Human Jack-of-all-trades
Alignment: Chaotic good
Location: The Void
Posted on June 16, 2007 at 2:30 am

the master server.
Has the IP changed?

Level 14 Extraplanar Programmer
Alignment: Chaotic good
Location: Toronto
Posted on June 16, 2007 at 5:03 am

Nope.

Level 15 Human Jack-of-all-trades
Alignment: Chaotic good
Location: The Void
Posted on June 18, 2007 at 10:32 am

Carp, there's nothing in the logs, on the server or in the firewall. I have'nt done anything to the system.
Hmm...

Level 15 Human Jack-of-all-trades
Alignment: Chaotic good
Location: The Void
Posted on June 18, 2007 at 10:40 am

Ok, shuting it down twice resolved the issue.

Level 14 Human gamer
Alignment: True neutral
Posted on June 18, 2007 at 12:52 pm

?
How is your dino server connected?
(probably won't understand much but it sounds like a stale connection)

Level 14 Human Sr Code Monkey
Alignment: Chaotic
Location: lost in the evil lands, of soccer-mom piloted minivans....
Posted on June 18, 2007 at 12:56 pm

Sounds like a bad ARP/RARP table entry.

Level 15 Human Jack-of-all-trades
Alignment: Chaotic good
Location: The Void
Posted on June 19, 2007 at 11:21 pm

Possible, it's a busy VMWare Server.