|
Author Topic:   Map color error?
Blue n Gold Sue
Member
posted March 17, 2003 06:58 PM            
I was playing on two different maps, one on the Anarchy server and one on the GA racing server and noticed the same sort of map error.


Does anyone know why this happens? It appears to be the font bitmap papering itself over the landscape.
Is it a server issue or MY OWN map issue?
Any help would be appreciated.

[This message has been edited by Blue n Gold Sue (edited March 17, 2003).]

IP:

BamZipPow
Member
posted March 17, 2003 07:03 PM            
Like to help but yer pictures aren't showing...

IP:

BamZipPow
Member
posted March 17, 2003 07:09 PM            
Otay...I recognize that...

Yer video card is overheating or overclocked too far. You probably get a lot of artifacts as the game processes, yes?

Check the fan or temp on yer video card. I'm guessing that it's not getting cooled properly enough from either fan failure, overclocking?, or dust bunnies (not to say you don't keep yer house clean as comps love to attract all sorts of dirt/dust/fur/dander), or a combination of all.

I know if I really crank up the memory or clock speed of my Radeon 9700 Pro, it will give me tons of artifacts just like you have. Especially if there are alot of things happening on the screen...

IP:

Blue n Gold Sue
Member
posted March 17, 2003 09:20 PM            
My ISP has had some problems today. . The pictures are there. .really
No overclocking on my part. Dust bunnies, in THIS HOUSE LOL LOL LOL LOL
could be
No other reason?
Hmm *gets out the vacuum* How do you use this thing??

IP:

=DNX= Matrix
Member
posted March 17, 2003 10:43 PM            
Ive seen this in TM too - I agree with Bam.

IP: