|
Author Topic:   Didnt work
Rommell
Member
posted July 26, 2000 07:35 PM            
D3D_on.bat had no effect, Could not open the screen on hardware openGL, Any other Ideas?

IP:

Kaeto
Member
posted July 26, 2000 07:45 PM            
What happens? It _SHOULD_ work with that...
Have you found newer drivers for the card?

IP:

Rommell
Member
posted July 27, 2000 09:46 AM            
According to Gateway the drivers I have are the newest. (for all they know) When I run D3D_on and hit Hardware 3D openGl the screen tries to load then drops back to the windows screen. No message no sign of error just drops.

IP:

Kaeto
Member
posted July 27, 2000 11:23 AM            
ARG!
Can you get older drivers?

IP:

Rommell
Member
posted July 27, 2000 11:29 AM            
I'll see if there are any older drivers for the ATI Rage Mobility. I'll let you know.

Shoot you later

IP:

Dudymas
Member
posted July 27, 2000 03:28 PM            
just go steal some money from Noper, he's rich enough, and buy a 3d prophet 2 for 420 dollars and laugh and mock everyone that you see as you drive around the parking lot where you parked your car holding the box for the Video Card out the window, then start laughing like a mad man and go zooming off into the sunset.....

IP:

Kaeto
Member
posted July 27, 2000 04:01 PM            
420 bucks? They cost THAT much where you live? The day they came out at CompUSA of all places they were only $360 for the 64 meg Elsa card...

IP:

Rommell
Member
posted July 27, 2000 06:04 PM            
Hard to plug the card into the Gateway Solo,

I'll just have to find another pc to use for TM.

Shoot you later

PS I see the main server is up.

IP: