|
Author Topic:   A crash...
Pulsar
unregistered
posted November 09, 1999 08:38 AM           
OK, there's probably some tech support email addy I should send this to, but I figure this should work...I just found out about Treadmarks from a friend and downloaded it today...and being the impatient sort of fellow I am I decided I wanted to play it now on my laptop. My laptop is actually pretty good about playing games, I've heard some people have problems, but I don't...until now. Treadmarks gets to "Loading Map" and then crashes...the first crashes were page faults in the A3D API DLL so I disabled A3D, but I'm getting this crash now...
Running on a K6-2/400, 128MB RAM, ATI Rage Pro II vid chip, 1024xwhatever LCD...
Any ideas? Or am I SOL?

TM caused an invalid page fault in
module ATOGLRP9.DLL at 015f:69015c2e.
Registers:
EAX=00000000 CS=015f EIP=69015c2e EFLGS=00010292
EBX=0064a11c SS=0167 ESP=0086f924 EBP=0086f938
ECX=00000001 DS=0167 ESI=00000000 FS=558f
EDX=00662018 ES=0167 EDI=0064a7c8 GS=0000
Bytes at CS:EIP:
c7 80 00 08 00 00 02 00 00 00 8b 83 94 22 00 00
Stack dump:
00000000 0064a11c 0064d31c 00000000 00000001 0064d33c 69012228 00662018 00000000 0064a7a8 0064d808 0064a11c bff76e41 00000000 00000000 69126d6c

IP:

Random Chaos (TC)
Member
posted November 09, 1999 08:53 AM            
Have you checked to make sure you have the latest OpenGl drivers for your card? Thats what the problem sounds like.

------------------
Random Chaos
Site admin for http://treadmarks.3d-unlimited.com
Member of Clan Temporal Chaos
randomc@3d-unlimited.com
treadmarks@3d-unlimited.com

IP:

Pulsar
unregistered
posted November 10, 1999 10:51 AM           
Actually, I just downloaded brand new ones while I was downloading the game, so that's not it. The drivers included the OpenGL dll's for my card. Oh, and I got the name of the chipset wrong...it's a Rage LT Pro (AGP 2X). "S/W Release Version: 4.11.2560, ASIC Type: 3D RAGE LT PRO AGP 2X".

Any other ideas?

IP: